Circuitschool.nl, circuitrijden met de meeste fun voor het minste geld!

 Data staat online, het worden niet minder dagen maar hopen op EXTRA dagen voor "DE 180 VAN ASSEN"

Circuitschool.nl organiseert circuitdagen voor alle motorrijders, van beginner tot vergevorderd! Circuitschool.nl is ontstaan uit Motorsportschool Zolder / Holland waar Peter den Heijer de drijvende kracht was op de events, deze is na beëindiging van de samenwerking met de Motorsportschool zelfstandig verder gegaan met de Circuitschool. Wij bieden tal van cursussen, vrij rijden dagen en wedstrijden aan. Deze zijn over het gehele jaar op verschillende circuits. We zijn bekend van circuits zoals Zolder in België etc Het circuit van Assen staat uiteraard in onze kalender. Maar ook circuits als Mettet, Spa-Francorchamps, Croix en Zandvoort. Ook gaan we verder over de grens zoals RedBull Ring, Valencia, BRNO, etc. 

Onder begeleiding van uitstekende instructeurs zul je leren hoe je je motor beter kan beheersen en hoe je je rijstijl steeds verder kan verbeteren. De cursussen van Circuitschool.nl zijn opgedeeld in verschillende niveau's zodat ieder zich gemakkelijk zal voelen tijdens de cursus! Ben je al meer ervaren dan is het natuurlijk leuk om vrij te kunnen rijden. Op een circuitdag worden er in verschillende sessies  over de hele dag gereden. Naast deze cusussen organiseren we verschillende wedstrijden in allerlei varianten zoals Endurance of Sprint wedstrijden.

We zien je graag bij een van onze evenementen op de prachtige circuits! Kijk snel bij de cursussen, vrij rijden dagen of wedstrijden en schrijf je direct in. Inschrijven gaat makkelijk en snel! Je kunt veilig afrekenen met de bekende online betaalmethoden! Mocht je willen inschrijven en je ben in bezit van een cadeaubon of een voucher dan klik je op overschrijven bij de boeking en je maak het bedrag over minus de waarde van de bon en deze bon/voucher stuur je ingevuld naar ons adres

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!