Cursussen

CURSUS XTRA : De cursus voor de beginnende/startende sportieve circuitrijder. 4 sessies theorie en 5 sessies praktijk, sessies verdeeld over een volledige dag. De CURSUS XTRA is de cursus op de niveau 1 en 1+, dit is de cursus ook een goede instap voor de snelle openbare weg rijder met de intentie om te met je motor zo hard en goed mogelijk te leren rijden/racen. Aangezien we met kleine groepjes werken gaan we de deelnemers ook indelen op hun eigen snelheid, zodat als je progressie maakt omgezet wordt naar een snellere groep wordt en uiteraard ook wederzijds. 

Wat is XTRA nog meer: Ook de cursus voor diegenen die redelijk veel 'vrij rijden' op het circuit en hun rem en rijtechiniek willen verbeteren. Er kan ook gefilmd worden tijdens de sessies door de instructeur. Er is de gehele dag iemand van Hyperpro aanwezig om uitleg over de vering te geven en eventueel af te stellen We rijden op deze dag in kleine groepje per instructeur (5 a' 6 rijders per groep) 6 sessies praktijk en de gehele dag theorie, sessies verdeeld over de volledige dag.

KAWASAKI ONLY: op donderdag 19 juli op Mettet een RIDING COURSE voor de beginnende of onervaren circuitrijder. Kawasaki rijders betalen 75€ voor 6 sessies van 20 min. Événement exclusif pour propriétaires de moto Kawasaki. Toute la journée exclusivement des motos Kawasaki sur le circuit. Ce jour de cours et les formations théoriques seront presentés par des instructeurs expérimentés.Si vous êtes curieux et vous avez l'envie de mieux maîtriser votre moto, c'est votre chance unique! Le cours consiste en 6 sessions sur le circuit et 3 sessions de formations théoriques.

EXTRA: 20 juli 2018 circuitdag op METTET  de "FUN" TRACKDAY OP VRIJDAG 20 JULI... 

Datum Type Variant Uitlaat Circuit Prijs