Corona regels

Inmiddels zijn de volgende landelijke regels doorgevoerd. Ook voor de activiteiten op het circuit heeft dit gevolgen. Kortgezegd kunnen wij op basis van een bewijs van vaccinatie of negatieve test binnen de hekken weer terug naar ‘normaal’. 

Om dit te kunnen handhaven, werken we met de CoronaCheck app van de Nederlandse overheid, in combinatie met het legitimatiebewijs. Deze app is te activeren met:

• Een vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie), of

• Een negatief testbewijs van Testen voor Toegang, of

• Een herstelbewijs.

Dit geldt voor zowel deelnemers, organisatie, publiek, sponsoren, geaccrediteerde media als andere bezoekers. Mocht men niet over een smartphone beschikken, dan is als vaccinatiebewijs of negatief testbewijs ook het papieren afschrift afdoende. 

Voor een vlotte afhandeling aan de poort moeten we met elkaar een aantal afspraken maken:

1. Bij personen die in een auto arriveren, loopt de poortbewaking om de auto heen. We verzoeken eenieder om de ramen te openen en het bewijs plus legitimatie bij de hand te houden. 

2. Bij personen die met een motor arriveren, graag even stoppen en in de vrijstand. We verzoeken degene om het bewijs plus legitimatie binnen handbereik te hebben.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat we een corona-vrij circuit kunnen aanbieden aan eenieder die onze mooie sport een warm hart toedraagt. Vooralsnog geldt het bovengenoemde beleid vanaf 8 juli tot en met eind augustus. Tot ziens op TT Circuit Assen! (Bericht van event TT-Organisatie)

 


Terug naar overzicht