Corona Preventie regels

Inschrijving en acceptatie COVID-19 infectiepreventie

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

* Blijf thuis als je een van de volgende (milde) klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C).

* Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten.

* Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief is getest op het coronavirus (COVID-19).

* Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden.

* Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

* Was regelmatig je handen met water en zeep.

* Schud geen handen en vermijd het aanraken van je gezicht.

Voor het kunnen organiseren van activiteiten op het TT Circuit Assen is in nauwe samenwerking met KNMV, KNAF, Circuit Zandvoort en NOC*NSF een protocol opgesteld. Het protocol is van toepassing op alle activiteiten die op het circuit georganiseerd worden. Hygiëne van alle aanwezigen staat voorop en de RIVM-richtlijnen zijn te allen tijde leidend. Alleen op deze manier kunnen we samen gebruik maken van het circuit én krijgen we corona onder controle. Toegang tot de terreinen van het TT Circuit Assen is alleen toegestaan wanneer iemand de volgende vragen allemaal met nee kan beantwoorden:

* Heb je één van de volgend (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

* Heeft iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) of benauwdheidsklachten?

* Heeft iemand in jouw huishouden positief getest op het coronavirus (COVID-19)?

Alle organisatoren van activiteiten op het TT Circuit Assen dienen deze vragen vóór acceptatie van de inschrijving te stellen aan de deelnemer. Alleen wanneer de deelnemer alle vragen met nee kan beantwoorden, krijgt deze toegang en kan de inschrijving geaccepteerd worden. Het is uiteraard ook van belang dat de toegestane begeleiders van de deelnemer dezelfde vragen negatief kan beantwoorden. Wij adviseren om dezelfde vragen nogmaals, kort voor aanvang van de activiteit (bijvoorbeeld de avond voordien) aan alle deelnemers te stellen. Wanneer de deelnemer en begeleiders zich bij de ingang melden, zullen hen dezelfde vragen nogmaals gesteld worden. Wanneer één van de vragen met ja beantwoord moet worden, krijgt de deelnemer of betreffende begeleider geen toegang tot het terrein.

Foto's

Klik voor een vergroting

Terug naar overzicht